Event news  – 

De Oral Reconstruction Foundation organiseert twee Internationale Symposia in 2022

INTERNATIONAAL SYMPOSIUM 2022 | 12 – 14 MEI 2022 | ORLANDO, FLORIDA, VS
INTERNATIONAAL SYMPOSIUM 2022 | 13 – 15 OKTOBER 2022 | MÜNCHEN, DUITSLAND

De Oral Reconstruction (OR) Foundation organiseert twee Internationale Symposia in 2022 met de oorspronkelijke oprichters van de Foundation, BioHorizons Camlog, als hoofdsponsor. Het 1e symposium  vindt plaats van 12 tot 14 mei 2022 in Orlando, Florida, VS, en het  andere symposium van 13 tot 15 oktober 2022 in München, Duitsland.

Internationaal symposium 2022 | 12 – 14 mei 2022 | Orlando, FL, USA
 

Het  Amerikaanse symposium  met als thema "2022 Recharged: Strengthening Advanced Implant Therapy Skills”, zal worden gehouden in het JW Marriott Orlando, Grande Lakes met een wereldberoemde line-up van sprekers uit alle disciplines.  Het Internationale Symposium zal een breed scala van hedendaagse kwesties op het gebied van implantologie  en weefselregeneratie behandelen. Er zal aandacht worden besteed aan immediate loading, immediacy,  digitale workflow, weefselregeneratie, esthetiek en full arch oplossingen in de orale implantologie  en de nieuwste behandelingsopties.  Er is ook genoeg tijd om bij te praten met collega's.

Moderatoren en  presentatoren*
 

Dr. Kristine Aadland
Dr. Jumoke Adedoyin
Dr. Tarun Agarwal
Dr. Tara Aghaloo
Dr. Edward P. Allen
Dr. Álvaro Blasi
Dr. Gonzalo Blasi
Dr. Ignacio Blasi
Dr. Julian Conejo
Dr. Martha Domínguez
Dr. Jennifer Doobrow
Dr. Abdelsalam Elaskary/> Dr. Nick Fahey
Mr. Mark Ferguson
Dr. Marcelo Ferrer
Dr. Andrew Ferrier
Dr. Matthew Fien
Dr. Gabriela García
Dr. Pedro Gazzotti
Dr. Mia Geisinger
Dr. Ramón Gómez Meda
Dr. Fazeela Khan-Osborne
Dr. Bach Le
Dr. Curry Leavitt
Dr. Craig Misch
Dr. Justin Moody
Dr. Martijn Moolenaar
Dr. Myron Nevins
Dr. Michael A. Pikos
Dr. Francisco Salvador García
Dr. Guido Sarnachiaro
Dr. Arshiya Sharafi
Dr. Bart Silverman
Dr. Daniel Spagnoli
Dr. Bobbi Stanley
Dr. Robert Stanley
Dr. Marius Steigmann
Dr. Jason Stoner
Dr. David Troncoso
Dr. Tiziano Testori
Dr. Hom-Lay Wang
Dr. David Wongo

Het Internationale Symposium in Orlando biedt een keuze uit meerdere break-out sessies en hands-on workshops van belangrijke opinieleiders uit de hele wereld. Dit symposium kent t 24 CE-punten, wat u kunt omzetten naar KRT-punten.  Ga voor meer informatie of uw inschrijving naar;  www.orfoundationus.org.  

Internationaal Symposium 2022 | 13 – 15 oktober 2022 | München, Duitsland
 

Voor tandheelkundige professionals die de conferentie in Orlando niet kunnen bijwonen of die hun opleiding bij de OR Foundation willen voortzetten, is het Internationale Symposium in München in oktober, dat eveneens wordt georganiseerd in samenwerking met BioHorizons Camlog, een andere mooie gelegenheid. 

Onder het motto ”Dreams and Reality: Treatment Concepts and Trends” is het conferentieprogramma bedoeld voor tandheelkundige professionals uit alle disciplines van de implantologie. Het gecombineerde  Duitse tandtechnicicongres op zaterdag 15 oktober laat diverse succesverhalen in teamverband zien. Het eminente wetenschappelijke comité en de internationaal gerenommeerde sprekers staan garant voor een gedifferentieerd en baanbrekend programma in München. 

Wetenschappelijk Comité

Prof. Frank Schwarz 
(Co-chairman) 
Prof. Katja Nelson 
(Co-chairwoman)

Dr. Mario Beretta
Dr. S. Marcus Beschnidt
MDT Vincent Fehmer 
Prof. Gerald Krennmair
MDT Otto Prandtner 
Prof. Mariano Sanz
Dr. Alex Schär
Prof. Michael Stimmelmayr

Het Internationale Symposium biedt een state-of-the-art programma met een mix van wetenschappelijke en praktijkrelevante lezingen, boeiende workshops, en ter afronding een geweldig sociaal evenement voor alle deelnemers.  Kijk voor meer informatie op de  website van het Internationale Symposium 2022 van Oral Reconstruction. Schrijf hier al in om informatie uit de eerste hand over het congres te ontvangen.

* Faculteit en presentatoren kunnen worden gewijzigd.

Belangrijkste sponsors

BioHorizons en BioHorizons Camlog

Over de Oral Reconstruction Foundation

Van bij het begin in 2006 ondersteunt de Oral Reconstruction (OR) Foundation algemene en toegepaste onderzoeksprojecten, geeft onderzoekssubsidies aan jonge wetenschappers en bevordert training en doorlopend onderwijs. De Foundation heeft een netwerkplatform opgezet voor internationale experts in verschillende disciplines om de permanente uitwisseling van kennis en ideeën te bevorderen.

De OR Foundation is van mening dat de consolidatie van de wetenschappelijke basis van orale reconstructie en het voldoen aan behoeften van patiënten het beste kan worden bereikt door nauwe internationale samenwerking tussen universiteiten, tandheelkundigen, technici en industrie te bevorderen. Georganiseerde of geplande activiteiten onder beheer van de OR Foundation respecteren deze principes en ondersteunen het doel van de OR Foundation: het combineren van wetenschap en educatie om de patiënt van dienst te kunnen zijn.