Event news  – 

BioHorizons Camlog gaat in op Immediacy en Soft Tissue Management tijdens het International Osteology Symposium 2023.

BioHorizons Camlog biedt een informatief Corporate Forum over Immediacy met het CONELOG® Progressive-Line implantaat en een workshop gericht op weefselregeneratie met NovoMatrix, het materiaal van de volgende generatie voor augmentatie van zacht weefsel.

Basel - 28 maart 2023. Het International Osteology Symposium 2023 wordt van 27 tot 29 april 2023 in het Spaanse Barcelona gehouden en zal vooraanstaande deskundigen op het gebied van regeneratie bijeenbrengen en een boeiend programma bieden met in totaal 80 presentaties en 14 workshops onder de wetenschappelijke leiding van Drs. Pamela K. McClain en Istvan Urban. BioHorizons Camlog is Gold Partner en biedt twee educatieve programma's aan de deelnemers.

Op donderdag 27 april 2023 geeft Dr. Ramón Gómez Meda (Spanje) inzicht in een nieuwe benadering van augmentatie van zacht weefsel rond implantaten met behulp van de NovomatrixTM -weefselmatrix. Hij zal dieper ingaan op de indicaties, technieken en klinische gevallen die augmentatie van zacht weefsel benadrukken om voorspelbare resultaten te bereiken met NovoMatrix; deelnemers kunnen profiteren van een hands-on training op varkenskaken om VISTA-, tunnel- en crestale incisietechnieken voor augmentatie van zacht weefsel te leren.

Later die dag zal Dr. Tomas Linkevicius (Litouwen) een Corporate Forum leiden, met een onderscheidende benadering van concepten voor Immediacy implantatie onder de titel "Turning contraindication for immediacy into indication". Tijdens zijn presentatie kunnen de deelnemers bespreken waarom immediate  implantaatbehandeling vaak een optimale oplossing is en hoe de indicaties kunnen worden uitgebreid.

Deelnemers worden uitgenodigd om de BioHorizons Camlog op stand 3 te bezoeken en de brede portefeuille van innovatieve en holistische regeneratieve mogelijkheden  te ontdekken via de uitgebreide lijn van biomaterialen , waaronder botvervangende transplantaten (allogeen, porcine, bovine  en synthetisch), membranen (porcine, bovine  en synthetisch), reconstructieve weefselmatrices (porcine) en wondverbanden (bovine). BioHorizons Camlog is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van implantaten met een uitgebreid portfolio van biomaterialen waarmee tandartsen hun patiënten de best mogelijke behandeling kunnen geven.

Ga voor meer informatie naar www.biohorizonscamlog.com.