Event news  – 

2022 BioHorizons Camlog Global Education Tour

Toegang tot succesvolle resultaten door geavanceerde implantologie

Bazel/Zwitserland, 31 maart 2022 - Als één  van de marktleiders op het gebied van  de orale implantologie  wil  BioHorizons Camlog esthetische implantologie vooruit  helpen  met wetenschap, innovatie en onderwijs. De Global Education Tour (GET) heeft als doel om  de orale implantologie  vorm te geven door in 2022 geavanceerde educatieve programma’s te organiseren op diverse internationale locaties. Hier kan de tandarts-implantoloog zijn ervaring  delen met collega's van over de hele wereld.

Voor het 4e jaar op rij  worden er tijdens de GET baanbrekende inzichten gedeeld door toonaangevende experts. De internationale lezingen zijn inmiddels bijgewoond door meer dan 4.000 tandheelkundige professionals. De combinatie van lezingen en interactieve hands-on workshops werd hoog gewaardeerd. 

Voor het thema van 2022, “A Passport to Successful Outcomes Through Advanced Implant Therapy,” wordt de tandarts-implantoloog wederom uitgenodigd om zich te informeren over  geavanceerde chirurgische procedures, regeneratieve oplossingen in de esthetiek, herstelresultaten, en  de nieuwste digitale workflows. 

Tot de internationaal erkende moderatoren en sprekers op het programma behoren onder andere Dr. Andres Pascual, Dr. Dennis Tarnow, Dr. Hom Lay Wang, Dr. Ramon Gomez-Meda, Dr. Pedro Gazzotti en Dr. David Troncoso.

De tour van 2022 is bij te wonen op de volgende locaties: 

  • Hongarije (Boedapest, 29 april) 
  • Griekenland (Athene, 1-2 juli)    
  • Colombia (Bogota, 5-6 augustus)    
  • Australië (Sydney, 11-12 november) 
  • Mexico (Mexico-Stad, 18-19 november) 
     

"De Global Education Tour brengt vooraanstaande implantologen en vooruitstrevende deelnemers samen," zegt Veronica Vargas, Head of Global Events en Education van  BioHorizons Camlog. "Deze internationaal gewaardeerde sprekers zullen interessante  inzichten bieden in de nieuwste ontwikkelingen in de orale implantologie. Met de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën en behandelingsprotocollen biedt continue educatie tegenwoordig grote kansen om processen in de dagelijkse praktijk te stroomlijnen en écht  meerwaarde te bieden aan de patiënt."

Ga naar www.globaleducationtour.com voor meer informatie en om u te registreren. 

Bezoek voor meer informatie www.biohorizonscamlog.nl,  www.biohorizonscamlog.com en www.henryschein.com.